Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، به نقل از مدیکال‌نیوز، کودکانی که سال‌های بعد زندگی، مبتلابه اوتیسم یا اختلال کم‌توجهی- بیش‌فعالی(ADHD) می‌شوند، نسبت به کودکان سالم، در سال اول زندگی خود بیشتر به پزشک و بیمارستان مراجعه می‌کنند و این‌یک روش جدید بالقوه برای شناسایی زودهنگام شرایط ابتلا به موارد ذکر شده را پیش‌بینی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان دانشگاه دوک امریکا، دریافتند که استفاده کودک از مراقبت‌های بهداشتی در سال اول، از سوابق پزشکی الکترونیکی قابل جمع‌آوری است و به‌عنوان نقشه راهی برای ارائه به‌موقع تشخیص و درمان خواهد بود و می‌تواند نتایج را بهبود بخشد و هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی را کاهش دهد.

حدود ۱.۵ درصد از کودکان امریکایی مبتلابه اختلال طیف اوتیسم (ASD) و ۱۱ درصد از آنان، مبتلابه اختلال بیش‌فعالی(ADHD) هستند. علائم اختلال بیش‌فعالی در ۶۰ درصد از کودکان مبتلابه اختلال طیف اوتیسم وجود دارد. این تشخیص‌ها با هزینه بیشتر خانواده و استفاده از خدمات بهداشتی بیشتر همراه است.

متیو انگلهارد، محقق اصلی این بررسی اظهار کرد: نتایج این تحقیق شواهدی را نشان می‌دهد که کودکان مبتلابه اوتیسم و بیش‌فعالی، از ابتدا در مسیری متفاوت قرار دارند. ما می‌دانیم که کودکان با این تشخیص‌ها، تعامل بیشتری با سیستم‌ مراقبت‌های بهداشتی دارند و بعد از تشخیص، این الگوهای متمایز از اوایل زندگی این کودکان آغاز می‌شود و می‌تواند فرصتی برای مداخله زودهنگام را فراهم کند.

جرالدین داوسون، محقق این بررسی افزود: همه می‌دانیم که کودکان مبتلابه اختلال طیف اوتیسم و اختلال بیش‌فعالی، اغلب دیرتر تشخیص داده می‌شوند و مزایای اثبات‌شده‌ مداخلات اولیه در بهبود را از دست می‌دهند.

به دلیل قابلیت انعطاف‌پذیری ذاتی مغز(انعطاف‌پذیری عصبی آن) تشخیص و مداخله زودهنگام برای بهبود نتایج در اختلال طیف اوتیسم به‌ویژه ازنظر مهارت‌های زبانی و اجتماعی بسیار مهم است.

انگلهارد و همکاران وی اطلاعات جمع‌آوری‌شده ۱۰ ساله سوابق الکترونیکی سلامت نزدیک به ۳۰ هزار بیمار که قبل از یک‌سالگی، حداقل دو بار در کودکی ویزیت شده بودند را تجزیه‌وتحلیل کردند.

این بیماران در آینده با بیماری اختلال طیف اوتیسم و اختلال بیش‌فعالی یا هردو بیماری یا عدم ابتلا به آن‌ها تشخیص داده شدند. محققان سپس سوابق سال اول را برای پذیرش در بیمارستان، ویزیت‌های بخش اورژانس و ویزیت‌های سرپایی تجزیه‌وتحلیل کردند.

کودکانی که بعدها مشخص شد، مبتلابه یکی یا هر دو این بیماری‌ها هستند، در مقایسه با کودکان بدون اختلال، بیشتر در بیمارستان بستری‌شده بودند.

محققان اظهار کردند: کودکانی که  مبتلابه اختلال طیف اوتیسم شدند، مواردی مانند لوله‌گذاری و تهویه مکانیکی، ویزیت‌های مراقبت‌های سرپایی برای خدماتی مانند فیزیوتراپی و ویزیت‌های چشمی بیشتر بوده است و کودکانی که مبتلابه اختلال بیش‌فعالی شدند، مواردی مانند انتقال خون، پذیرش بیشتر در بیمارستان و ویزیت در بخش اورژانس را گزارش کردند.

داوسون گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که درمان این اختلالات، زمانی بهترین نتیجه را دارد که در اوایل زندگی کودک آغاز شود. درک این نکته مهم است که علائم موجود در پرونده الکترونیکی سلامت کودک، می‌تواند به درمان‌های زودهنگام و هدفمندتر منجر شود.

ما امیدواریم که این الگوهای سودمند اولیه، درنهایت بتواند با منابع دیگر برای ایجاد ابزار نظارت خودکار به والدین و متخصصان اطفال کمک کند تا تشخیص دهند که کدام‌یک از کودکان از ارزیابی و درمان زودهنگام سود بیشتری خواهند برد.

محققان بیان کردند: باید تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتری انجام شود تا دریابند که کدام موارد خاص سلامتی، باعث ویزیت بیشتر این کودکان برای پزشک و بیمارستان می‌شود.

انگلهارد گفت: می‌خواهیم این تمایزها را با جزئیات بیشتری درک کنیم و آن‌ها را در اسرع وقت شناسایی کنیم تا مطمئن شویم کودکان به منابع موردنیاز دسترسی دارند.

این یافته‌ها به‌صورت آنلاین در نشریه Scientific Reports ارائه‌شده است.

منبع: مهر
انتهای پیام/

کد خبر: 1077715 برچسب‌ها اوتیسم پیش فعالی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اوتیسم پیش فعالی اختلال بیش فعالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۹۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باران سیل‌آسا و طوفان در ۲۴ استان | سیل و صاعقه در کمین مردم این مناطق | خطر غرق شدن شناگران و قایق‌ها در سواحل ۲ استان

سازمان هواشناسی در خصوص تشدید فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری همرفتی شدید در دامنه و ارتفاعات همراه با رگبار شدید باران، رعد و برق، وزش باد نسبتا شدید تا شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ هشدار نارنجی صادر کرد.

۱۸ استان امروز بارانی می‌شوند | این دریا مواج است

بر اساس این هشدار استان‌های زیر در زمان اعلام‌شده دچار مخاطره جوی خواهند شد:

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۲: نیمه غربی هرمزگان، نیمه جنوبی فارس، بوشهر، کرمانشاه، ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب و جنوب اصفهان و خوزستان،

پنج‌شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۳: کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، بوشهر، لرستان، چهارمحال و بختیاری، جنوب مرکزی، اصفهان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، یزد، خراسان جنوبی، جنوب خراسان رضوی، شمال سیستان و بلوچستان، هرمزگان، فارس و نیمه جنوبی کرمان

جمعه ۱۴۰۳/۰۲/۱۴: خراسان جنوبی، خراسان رضوی، آذربایجان غربی، اردبیل، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، غرب اصفهان، زنجان و ارتفاعات استان‌های تهران و البرز

بر اثر این مخاطره جوی اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی پیش‌بینی شده است.

پرهیز از سفرهای غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش توصیه‌های سازمان هواشناسی در این خصوص است.

خطر غرق شدن شناگران و قایق‌ها در سواحل ۲ استان

سازمان هواشناسی همچنین درخصوص وزش باد با بیشینه سرعت تا ۲۴ نات و بیشینه ارتفاع موج در مناطق ساحلی و دور از ساحل بین ۱ تا کمتر از ۱/۵ متر در مناطق ساحلی و دور از ساحل مازندران و گلستان، در دریای خزر هشدار زرد صادر کرد.

بر اساس این هشدار از پیش از ظهر جمعه ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ تا صبح شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ خطر غرق شدن شناگران و قایق‌های سبک و تفریحی، آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی، احتمال غرق شدن شناورهای سبک، احتمال اختلال در فعالیت‌های بندری و اختلال در ورود و خروج شناورها به حوضچه بنادر در این مناطق پیش‌بینی شده است.

ممنوعیت تردد قایق‌ها و شناورهای سبک تفریحی و صیادی، احتیاط در فعالیت‌های دریایی در مناطق فراساحل و در نظر گرفتن تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هر گونه خسارت در حوزه‌های مختلف توصیه‌های سازمان مذکور است.

منبع: سازمان هواشناسی

کد خبر 848705 برچسب‌ها سيل خبر مهم آب و هوا - ایران طوفان سازمان هواشناسي باران گرد و خاک

دیگر خبرها

  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم
  • ارتفاع موج در دریای خزر افزایش می‌یابد/ تشدید فعالیت سامانه بارشی تا پایان هفته
  • استمرار فعالیت سامانه بارشی در لرستان تا روز شنبه
  • باران سیل‌آسا و طوفان در ۲۴ استان | سیل و صاعقه در کمین مردم این مناطق | خطر غرق شدن شناگران و قایق‌ها در سواحل ۲ استان
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند