Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-02@14:50:12 GMT

آنچه که باید درباره بیش فعالی بدانیم

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۸۸۳۵۳

آنچه که باید درباره بیش فعالی بدانیم

بیش فعالی چیست؟

به گزارش جام جم آنلاین، وقتی بسیاری از افراد به اختلال نقص توجه فکر می کنند ، پسری را نشان می دهند که از کنترل خارج است و در حال حرکت مداوم است و از دیوارها می پرد و همه اطرافیان را مختل می کند. اما واقعیت بسیار پیچیده تر است. برخی از کودکان مبتلا  بی سر و صدا می نشینند و مایلند با دیگران فاصله داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی تمرکز بیش از حد بر یک کار دارند و در انتقال آن به کار دیگری مشکل دارند. دیگران فقط  بی توجه هستند ، اما بیش از حد واکنش نشان میدهند.

 

بیش فعالی می تواند بر تمام قسمت های زندگی فرد تأثیر بگذارد. کودکان مبتلا به بیش فعالی که در برنامه های مداخله زودهنگام شرکت می کنند ، در اواخر زندگی به خدمات کمتری در مدرسه ، عدالت و بهداشت نیاز دارند. با ترکیبی از داروها و سایر اقدامات درمانی ، وضعیت کودکان مبتلا به بیش فعالی نیز بهبود می یابد. استفاده از دارو ممکن است به کاهش شدت علائم و در نتیجه تسهیل اجرای یک مداخله کمک کند.

 

مداخله اولیه می تواند به کودکان کمک کند:

 

خویشتنداری - چگونه آنها احساسات و رفتارهای خود را کنترل می کنند

 

عملکردهای اجرایی - ساختار و برنامه ریزی ، تصمیم گیری ، قضاوت

 

مهارت های اجتماعی - دوست سازی و نگهداری دوستان ، تعامل و اعتماد به نفس با دیگران

 

موفقیت در مدرسه - اینکه بتوانید با توجه به مرحله رشد خود آرام بنشینید ، گوش دهید ، درک کنید و پیشرفت کنید

 

کمک گرفتن در سال های اولیه می تواند فواید کوتاه مدت و بلند مدت برای کودکان به همراه داشته باشد زیرا می تواند مشکلات مرتبط با بیش فعالی را کاهش دهد ، مانند اختلالات یادگیری ، اضطراب ، افسردگی و مشکلات رفتاری.

همه چیز در مورد بیش فعالی

تشخیص بین بیش فعالی و رفتار طبیعی کودک ممکن است دشوار باشد. اگر فقط چند علامت مشاهده کردید ، یا علائم فقط در برخی شرایط مشاهده می شوند ، احتمالاً بیش فعالی نیست. از طرف دیگر ، اگر کودک شما تعدادی از علائم و نشانه های بیش فعالی را نشان می دهد که در همه موقعیت ها وجود دارد - در خانه ، مدرسه و بازی - وقت آن است که نگاه دقیق تری بیندازید.

 

زندگی با کودک مبتلا به بیش فعالی می تواند ناامیدکننده و طاقت فرسا باشد ، اما به عنوان والدین کارهای زیادی می توانید انجام دهید تا بتوانید به کنترل علائم ، غلبه بر چالش های روزمره و آرامش بیشتر خانواده کمک کنید.

 

برخی حقایق درمورد بیش فعالی: کودکان مبتلا به بیش فعالی اغلب می توانند تمرکز خود را بر روی فعالیتهایی که از آنها لذت می برند ، نشان دهند. اما هر چقدر تلاش کنند ، وقتی وظیفه پیش رو خسته کننده یا تکراری است ، در حفظ تمرکز مشکل دارند

 

کودکان مبتلا به بیش فعالی ممکن است تمام تلاش خود را برای خوب بودن انجام دهند ، اما هنوز قادر به نشستن آرام ، ساکت ماندن یا توجه نیستند. ممکن است نافرمان به نظر برسند ، اما این به این معنی نیست که آنها عمداً عمل می کنند.

 

بیش فعالی غالباً تا بزرگسالی ادامه می یابد ، بنابراین منتظر نمانید تا کودک از این مشکل بزرگتر شود. درمان می تواند به کودک شما کمک کند تا علائم را مدیریت و به حداقل برساند.

 

داروها اغلب برای اختلال نقص توجه تجویز می شوند ، اما ممکن است بهترین گزینه برای کودک شما نباشد. درمان موثر برای بیش فعالی همچنین شامل آموزش ، رفتار درمانی ، حمایت در خانه و مدرسه ، ورزش و تغذیه مناسب است

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: بیش فعالی بیش فعال کودک رفتار زندگی سرا کودکان مبتلا به بیش فعالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۸۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان

سازمان نجات کودکان (Save the Children) اعلام کرده است ۹۲ تُن دارو برای معالجه حدود ۶۷۵ هزار تن به شمول ۴۰۰ هزار کودک مبتلا به بیمار‌های خطرناک، اما قابل پیش‌گیری وارد افغانستان شده است.

سازمان نجات کودکان روز سه‌شنبه، ۱۱ ثور، با نشر اعلامیه‌ای گفته است این محموله پس از افزایش عفونت‌های تنفسی و سرخکان در سال جاری وارد افغانستان شده است.

این سازمان افزوده است که در چهار ماه اول سال جاری میلادی بیش از یک هزار کودک زیر پنج سال به دلیل بیماری‌های تنفسی جان‌های‌شان را از دست داده‌اند که ۸۸ درصد از کل مرگ‌ومیرهای ناشی از عفونت تنفسی را شامل می‌شود.

در این اعلامیه آمده است: «طی سه ماه گذشته تیم‌های سیار سازمان نجات کودکان که در ۸ ولایت کار و نزدیک به ۶۹ هزار مورد عفونت حاد تنفسی را در کودکان زیر پنج سال درمان کرده‌اند.»

از سویی، ارشد مالک، رییس سازمان نجات کودکان در افغانستان گفته است: «بسیاری از کودکان در افغانستان به دلیل بیماری‌های قابل پیش‌گیری می‌میرند. ورود این دواها به این معنا است که بیش از ۴۰۰ هزار کودک در برخی از دورافتاده‌ترین مناطق کشور زیر درمان بالقوه نجات‌دهنده قرار خواهند گرفت.»

این سازمان ارزش کمک‌های پزشکی را حدود ۵۹۰ هزار دلار گفته است که از سوی نهاد اتحاد امداد هالند (DRA)، کمک‌های بشردوستانه اتحادیه اروپا (ECHO)، وزارت امور خارجه آلمان، اداره توسعه بین‌المللی امریکا و دیگر سازمان‌ها اهدا شده است.

پیش از این، سازمان صحی جهان گفته بود که عدم دسترسی به خدمات صحی باکیفیت، یک چالش اساسی در افغانستان است.

این سازمان افزود که ۱۸ میلیون تن در افغانستان به کمک‌های صحی وابسته‌اند.

گفتنی است که سازمان نجات کودکان از سال ۱۹۷۶ به این‌سو از جوامع و از حقوق کودکان در سراسر افغانستان حمایت می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • این نشانه ها می گوید فرزند شما استعدادی استثنایی دارد
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • انتقاد سازمان دفاع از کودکان از بازداشت کودکان فلسطینی به دست ارتش صهیونیست
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق