Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@23:36:35 GMT

زنان باردار"استامینوفن"مصرف نکنند

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۴۴۵۴۶

براساس یک مطالعه بین المللی بزرگ، زنانی که در حین بارداری از پاراستامول استفاده می‌کنند به احتمال زیاد فرزندان مبتلا به اوتیسم یا بیش فعالی وکمبود توجه خواهند داشت. ناطقان: به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی هشدار می‌دهد، زنان بارداری که از پاراستامول (استامینوفن) استفاده می‌کنند، به احتمال زیاد دارای فرزندانی با اختلال اوتیسم یا «ADHD» (بیش فعالی و کمبود توجه) هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استامینوفن یکی از معدود مسکن‌هایی است که عموما مصرف آن در  در دوران بارداری بی خطر است.در یک مطالعه جدید، پس از شناسایی ارتباط استفاده از داروهای مسکن در دوران بارداری و نشانه های اختلال اوتیسم و بیش فعالی و کمبود توجه نشان می‌دهد مصرف داروهای مسکن ممکن است چندان هم بی خطر نباشد.

محققان دانشگاه بارسلونا داده‌های ۷۰ هزار زن باردار را در شش کشور اروپایی بررسی کردند و دریافتند، پنجاه و شش درصد از مادرانی که در طیف اوتیسم یا ADHD دارای فرزند بودند، از پاراستامول استفاده کرد‌ه‌اند.

نویسندگان این پژوهش تأکید می‌کنند، استامینوفن فقط در صورت لزوم برای زن باردار تجویز شود؛ یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد کودکان مادرانی که در دوره بارداری از این مسکن رایج استفاده کرده‌اند،  ۱۹ درصد بیشتر از سایر کودکان دچار اوتیسم و ​​۲۱ درصد بیشتر از سایر کودکان علائم بیش فعالی و کمبود توجه دارند.

براساس یک مطالعه بین المللی بزرگ، زنانی که در حین بارداری از پاراستامول استفاده می‌کنند، به احتمال زیاد فرزندان مبتلا به اوتیسم یا بیش فعالی و کمبود توجه خواهند داشت.

پاراستامول متداول‌ترین دارویی است که زنان باردار برای تسکین درد مصرف می‌کنند، حدود ۶۵ درصد از مادران تحت بررسی در این مطالعه اظهار داشتند که در دوران بارداری خود از این دارو استفاده کرده‌اند.

این مطالعه علت دقیق  ارتباط این مسکن با اختلال‌های ذکر شده را کشف نکرده، اما مطالعات قبلی نشان داده است که این دارو می‌تواند به بدن کودک وارد شود و سمومی آزاد کند که با عملکرد شناختی ضعیف‌تر و مشکلات رفتاری در کودکان مرتبط است.

پروفسور جوردی سانیر، یکی از نویسندگان این مطالعه به «MailOnline» گفت: «پاراستامول ایمن‌ترین داروی ضد التهاب برای زندگی قبل از تولد است، اما حتی پاراستامول نیز عوارض جانبی را نشان داده است. بنابراین، فقط در صورت لزوم آن را دریافت کنید».
منبع: فارس برچسب ها: زنان باردار ، استامینوفن ، اوتیسم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: زنان باردار استامینوفن اوتیسم بیش فعالی و کمبود توجه زنان باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۴۴۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام توانیر، مصطفی رجبی مشهدی اظهار کرد: صنعت برق بیش از ۴٢ میلیون مشترک دارد که از این تعداد ٣٢ میلیون مشترک خانگی و تجاری هستند که با مصرف بهینه برق می توانند به کاهش ناترازی کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه پویش «با انرژی» از ابتدای خرداد تا پایان شهریور اجرا خواهد شد، افزود: مشترکان تجاری و خانگی می توانند با کاهش مصرف برق به صورت هفتگی طی ٢١ هفته اجرای این پویش، امتیاز دریافت کرده و از جوایز متعدد و ارزنده پیش بینی شده در این پویش بهره مند شوند.

مدیرعامل توانیر اضافه کرد: همچنین به مشترکان خانگی و تجاری که ١۵ درصد مصرف برق خود را کاهش دهند، جوایز نفیسی مانند خودرو به صورت قرعه کشی اهدا خواهد شد.

رجبی مشهدی با اشاره به اینکه سال گذشته ۴٠ درصد از مشترکان خانگی در طرح کاهش مصرف برق مشارکت کردند، اظهار امیدواری کرد امسال با توجه به افزایش طرحهای تشویقی، تعداد بیشتری از مشترکان به این طرح بپیوندند.

سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه در ابتدای دولت سیزدهم ۱۴ هزار مگاوات ناترازی وجود داشت، پیش بینی کرد با اقداماتی که در دست انجام است این ناترازی به ١١ هزار مگاوات برسد.

وی گفت: برنامه ریزی شده تا در دوره گرم سال صادرات برق را در حداقل ممکن نگه داشته و واردات را به حداکثر برسانیم که این موضوع با توجه با شرایط آب و هوایی کشور پیش خواهد رفت.

کد خبر 6093450

دیگر خبرها

  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است
  • در هیچ مکتبی به اندازه اسلام به حقوق زنان توجه نشده است.
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • عاشق دوآتشه استقلال؛ التماس می‌‎کردم دستانم را قطع نکنند!
  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • شرایط جسمی و روانی زنان باید مورد توجه ویژه باشد
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند