Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@00:49:49 GMT

آیا شکر باعث بیش‌فعالی کودکان می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۳۶۲۵۳

شواهد علمی نشان می‌دهد ارتباطی میان مصرف شکر و بیش‌فعال وجود ندارد. خبرگزاری میزان _ آنا نوشت: در سال ۱۹۷۸ تحقیقاتی روی ۲۶۵ کودک بیش‌فعال انجام شد که نشان داد سطح قند خون تمام این کودکان به طور غیرطبیعی پایین است. برخی متخصصان بر این باورند که سطح پایین قند خون این کودکان حاکی از آن است که کودکان پیش از حد مواد قندی مصرف کرده بودند و در زمان آزمایش در حالت افت قند قرار داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با این حال تاکنون هیچ مطالعه دیگری نتوانسته ارتباطی میان مصرف قند و بیش‌فعالی پیدا کند. در سال ۱۹۹۵ مطالعه آنالیزی گسترده‌ای در این خصوص انجام شد که طی آن ۲۳ پژوهش تخصصی مورد بررسی قرار گرفت. براساس یافته‌های این مطالعه، مصرف قند هیچ تأثیری بر ۱۴ معیار رفتاری اصلی نمی‌گذارد.

والدینی که در جشن‌های تولد کودکان بیش‌فعال می‌بینند، مصرف کیک و شکلات را دلیل اصلی چنین رفتار‌هایی می‌دانند درحالی که بیش‌فعالی کودک می‌تواند به خاطر هیجان مهمانی باشد. بیشتر بخوانید: خواص «عناب»؛ از کاهش عصبانیت تا دفع سموم در هوای آلوده

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: بیش فعالی شکر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بیش فعالی شکر بیش فعالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۶۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، محققان دریافتند افرادی که به طور منظم از پله‌ها بالا می‌روند، در مقایسه با افرادی که همیشه از آسانسور استفاده می‌کنند، ۲۴ درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی و ۳۹ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

به گزارش جام جم آنلاین از هلث دی نیوز، نتایج نشان می‌دهد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش خطر ابتلاء به بیماری قلبی یا حمله قلبی، نارسایی قلبی یا سکته همراه است.

دکتر «سوفی پادوک»، محقق ارشد از بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک بریتانیا، می‌گوید: «اگر انتخابی بین رفتن از پله یا آسانسور دارید، به سراغ پله‌ها بروید زیرا به حفظ سلامت قلب شما کمک می‌کند».

پادوک گفت: «بالا رفتن از پله یک شکل عملی و قابل دسترس از فعالیت بدنی است. با وجود این، اغلب افرادی که برای رسیدن به طبقه بالاتر عجله دارند، پله‌ها را نادیده می‌گیرند.»

پادوک می‌گوید: «حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالارفتن از پله‌ها باید یک هدف دست یافتنی برای ادغام در برنامه‌های روزمره باشد».

برای این مطالعه، محققان داده‌های ۹ مطالعه شامل بیش از ۴۸۰۰۰۰ نفر را جمع آوری کردند.

پادوک در ادامه افزود: «بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هر چه از پله‌ها بیشتر بالا بروید، فواید بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه یا هر جای دیگر، از پله‌ها بالا بروید.»

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901445

دیگر خبرها

  • انسان‌تباران دنیسووا چه کسانی بودند؟ (+عکس)
  • اسلام هراسی پای شهردار مسلمان لندن را هم گرفت
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • افزایش ۶ سال به طول عمر با این سبک زندگی
  • چرا تمدن‌ها با گذشت زمان شکننده‌تر می‌شوند؟ (+عکس)
  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • نسل بشر زودتر از آنچه تصور می‌شود منقرض خواهد شد!
  • انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • دبیرکل کتابخانه‌ها:عدد دقیقی از سرانه مطالعه در کشور نداریم!